Din digitala varumärkesbyrå i Jönköping

När du behöver oss är vårt mål att alltid finnas här. Vi eftersträvar enkel, snabb och okomplicerad kommunikation genom de kanaler du som kund föredrar. 

Som kund har du stort inflytande över arbetsprocessen när du arbetar med oss på Voir. Du är alltid inkluderad i uppstart, insyn och återkoppling kring arbetet.

Voir - att synas

Inspirerat av Voir – franskans verb för ’att synas’. Våra ledord är att synas. Så tydligt som möjligt, på rätt plats, för rätt människor. 

Digitala möten och arbetsmetoder

Som vår tjänst utlovar arbetar vi mycket digitalt. Vi utför gärna arbeten på distans och håller kontinuerlig kontakt med våra kunder via digitala kanaler, men också analoga möten om så önskas.

Vi varierar gärna

Oavsett bransch, behov eller fas i den digitala utvecklingen kan vi hjälpa dig. Bland våra referenser återfinns etablerade och välkända organisationer såväl som nystartade företag. Inget arbete är för litet eller stort. 

Våra kompetenser

Voir består av tre f.d. medie- och kommunikationsstudenter med ett gemensamt intresse – utvecklingen av digitala varumärken. Med god historik och sysselsättning inom allt från den digitala marknadsföringsvärlden har vi goda kunskaper inom det vi arbetar med. 

Vi bakom Voir

Elias Larsson
elias@voir.se

Skåning i exil som gärna arbetar med digitala strategier och annonsering.
Ludwig Ernstsson
ludwig@voir.se

Marknadsstrateg och webbdesigner.
Hannes Blomkvist
hannes@voir.se

Befinner sig i huvudstaden. Jobbar helst med sociala medier och grafisk design.

Kontakta oss gärna med ditt ärende 👍